Over ons

Zie Eco-Niche als een atoom of een appel. We hebben een vaste kern en een stevige schil. De kern bestaat uit Giulia en Willem en is winterhard. Bij ons kunt u het gehele jaar terecht. Tijdens het veldseizoen werken we  ieder jaar met ons geweldige team van veldbiologen. Zonder hen zou Eco-Niche niet zijn wat het nu is. Dit mooie en stabiele netwerk stelt ons in staat om grote projecten aan te nemen en zorgt tevens voor continuïteit en een hoge kwaliteit. Daarnaast nemen we bijna elk jaar wel een nieuwe veldbioloog op in ons team.

Willem van Esch (MSc), bioloog en oprichter van Eco-Niche:

In 2007 ben ik als bioloog afgestudeerd bij het Centrum voor Milieuwetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Tijdens de master track ‘Biodiversity & Sustainability’ vormde ik mijn eigen visie over het gewenste samenspel tussen natuur, mens en economie. Een nuchtere visie, welk nog steeds zeer bruikbaar is in mijn huidige werk.

Giulia Variara (MSc), ecologisch adviseur & manager:

In 2014 ben ik afgestudeerd in ‘Forestry and Environmental Science’ aan de Universiteit van Padova (Italië). Ik ben dan ook van Italiaanse origine. Naast mijn werk als natuurgids en mijn grote affiniteit met de wolf in Nederland en Europa, ben ik ondertussen expert op het gebied van vleermuizen en gierzwaluwen na jarenlange veldervaring bij Eco-Niche.