Over ons

Zie Eco-Niche als een atoom of een appel. We hebben een vaste kern en een stevige schil. De kern bestaat uit Willem, Carolien, Kristel, en is winterhard. Bij ons kunt u het gehele jaar terecht. Tijdens het veldseizoen werken we  ieder jaar met ons geweldige team van veldbiologen. Zonder hen zou Eco-Niche niet zijn wat het nu is. Dit mooie en stabiele netwerk stelt ons in staat om grote projecten aan te nemen en zorgt tevens voor doorgaande hoge kwaliteit.

Willem van Esch (MSc), bioloog en oprichter van Eco-Niche:

In 2007 ben ik als bioloog afgestudeerd bij het Centrum voor Milieuwetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Tijdens de master track ‘Biodiversity & Sustainability’ vormde ik mijn eigen visie over het gewenste samenspel tussen natuur, mens en economie. Een nuchtere visie,  welk nog steeds zeer bruikbaar is in mijn huidige werk.

Carolien van der Graaf (MSc), ecologisch adviseur:

Ik ben gestart als milieukundige met affiniteit voor natuur. Na mijn master biologie in Leiden is dat bijna automatisch overgegaan in biologe met affiniteit voor milieu. Als duurzaam bouwen adviseur zette ik me al in voor het integreren van bouwen en natuur. Als ecologisch adviseur pas ik deze kennis nu ook toe in het veld en bij advies over effecten van bouwplannen op natuur.